CARLSBERG DELI PIVO SA NAVIJAČIMA LIVERPULA: OGRANIČENA SERIJA ŠAMPIONSKE LIMENKE

7102020-Carlsberg-Liverpool-Champions-limenka

07. X 2020. | Carlsberg slavi Liverpulovu titulu šampiona engleske Premijer lige novom, ograničenom serijom šampionske limenke, posvećene navijačima ovog kluba u čak 23 zemlje širom sveta. Posebnost ovog pakovanja jeste činjenica da je poznati pivski brend svoju tradicionalno zelenu zamenio ništa manje prepoznatljivom, pogotovo među navijačima Liverpula, crvenom bojom. Osluškujući želje najvernijih navijača, kao višedecenijski partner ovog kluba, Carlsberg je odlučio da za njih pripremi pivo posebnog ukusa i specifičnog dizajna. Poštujući njihovu privrženost engleskom šampionu, ali i omiljenom pivu, nova limenka u potpunosti je ukrašena klupskim simbolima.

Partnerstvo Carlsberga i Liverpula predstavlja najduže partnerstvo u Premijer ligi i traje već 27 sezona, a 2019. godine Carlsberg je sa svojim stručnjacima za proizvodnju piva te naučnicima iz sopstvene istraživačke laboratorije u Kopenhagenu, specijalno za navijače FK Liverpul, pripremio posebno pivo. Potpuno crvena etiketa, boca i pivo slave čuvenu odluku legendarnog menadžera Billa Shanklyja da kompletnu opremu kluba oboji u crveno – verujući u to da timovi u crvenom više pobeđuju.

Navijači iz više od 20 zemalja, uključujući Australiju, Kinu, Indiju, Irsku, Malaziju i SAD, ali i Srbiju, moći će da od 1. oktobra pronađu novo pakovanje iz ograničene serije u odabranim prodajnim lancima.