BRUCE WILLIS PONOVO U HELL KAMPANJI

232020-Bruce-Willis-II

02. III 2020 |  Hell Energy, jedan od najpoznatijih svetskih brendova energetskih pića i lider na tržištu Mađarske, nastavlja saradnju sa Bruceom Willisom. Superzvezda će ostati zaštitno lice Hell globalne reklamne kampanje još dve godine. U novoj reklami osim Hell Classic, pojaviće se i najnoviji proizvod – Hell Energy Coffee. Pored holivudskog glumca u spotu će se pojaviti model i glumica Zuleyka Rivera, poznata lepotica iz video spota za pesmu ‘Despacito’.

Hell Energy proizvodi su dostupni na 5 kontinenata i u preko 50 zemalja od Indije do Meksika, zbog čega je pre dve godine kompanija Hell odlučila da pronađe svetski poznatu i popularnu zvezdu koji ujedno predstavlja vrednosti za koje se Hell zalaže.

„O uspehu izbora koji smo doneli pre dve godine uglavnom svedoče reakcije potrošača, jer oni su ti koji svakodnevno biraju svoje omiljeno energetsko piće. Bruce Willis ima sve ono što brend Hell predstavlja: on je snažan, dinamičan i hrabar”, izjavio je Peter Pantl, direktor za globalnu komunikaciju i marketing u kompaniji Hell Energy, i dodao – „Ovog puta u globalnu reklamnu kampanju uključujemo još jednu svetsku zvezdu, predivnu Zuleyku Riveru, koju nazivaju najlepšom ženom na svetu.“

Snimanje novog Hell reklamnog spota počeće početkom marta u Njujorku, a predstavnici brenda otkrili su nam tajnu da će u spotu pored energetskog napitka Hell biti prikazan i Hell Energy Coffee.