BESPLATAN SEMINAR LIČNIH I PROFESIONALNIH VEŠTINA ‘SOFT SKILLS ACADEMY – UNAPREDI SVOJE SPOSOBNOSTI’

18.04.2019 - Istek soft skils akademi copy

18. IV 2019. | U 2010. godini udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek lokalni komitet Beograd je došlo na ideju da kroz niz interaktivnih treninga omogući studentima da se bolje opreme za uspešnu karijeru. Tokom godina, razni komiteti ovog udruženja su prepoznali važnost veština koje Soft Skills Academy pruža, tako da se danas ovaj seminar održava u 18 evropskih gradova.

Ove godine, jubilarni deseti put, organizuje se besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština ‘Soft Skills Academy’, za sve studente Univerziteta u Beogradu, od 16. do 19. maja 2019. godine.

Podršku projektu pružili su Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Istek već dug niz godina organizuje seminar ‘Soft Skills Academy’ sa ciljem da ambicioznim studentima pruži priliku da poboljšaju neophodne profesionalne veštine, što se ne dobija tokom formalnog obrazovanja.

Tokom četvorodnevnog seminara 50 odabranih učesnika će biti u prilici da prisustvuje edukativnim treninzima. Biće organizovano sedam specijalizovanih treninga na temu prezentacionih veština, organizacije vremena, rada u timu i mnogih drugih. Treninge će voditi međunarodno sertifikovani Istek treneri, kao i predstavnici vodećih konsultantskih i revizorskih kompanija sa kojima smo ostvarili saradnju. Po završetku seminara učesnicima će biti dodeljeni sertifikati potpisani od strane organizatora.

“U današnje vreme posedovanje fakultetske diplome postaje norma. Da biste baš vi dobili posao o kome maštate, potrebno je da se istaknete u moru kvalifikovanih kandidata. Akademija ‘mekih’ veština vam pruža šansu za to! Pored tehničkih znanja, organizacija vremena, prezentacione i komunikacione veštine su neke od neophodnih veština za uspeh mladih stručnjaka. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu”, poručuju organizatori projekta.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta softskillsacademy.rs u periodu između 22. aprila i 7. maja.