BALKAN BUSINESS FORUM 2020

192020-balkanBF2020

1.9. VIII 2020 | Balkan Business Forum će 15. oktobra u Kombank Dvorani ponovo okupiti vodeće svetske eksperte, mislioce i lidere iz oblasti biznisa. Ovu regionalno značajnu poslovnu konferenciju ove godine svečano otvara danski ambasador u Srbiji.

Događaj koji je već tradiconalno posećen od strane CEO, direktora, lidera, eksperata, top menadzmenta i svih donosioca odluka iz oblasti razvoja poslovanja, konstultovnja, ljudskih resursa, marketinga i prodaje i ove godine pruža nov, inspirativan pogled na vođenje organizacije i upravljanje promenama u ovim neizvesnim vremenima.

Tema ovogodišnjeg foruma – ‘Putovanje ka postizanju održivog uspeha u kompanijama’ je savršeno uklopiva u sadašnji trenutak, a o njoj će pričati svetski priznati eksperti Lucy Adams i Dr Isaac Sheps, koji su na osnovu svog iskustva u poslednjih 30 godina sa razlogom prepoznati kao najbolji.

Lucy Adams je ekspert za upravljanje organizacionim promenama u kompleksnim organizacijama, izvršni direktor HR Disruptive, direktorka BBC-a, jedne od najslavnijih britanskih institucija i autorka knjige ‘The HR Change Toolkit’ Amazonovog bestselera br.1 u kategoriji ljudskih resursa. Lucy će u okviru svoje radionice ‘Organization Disrupted: It’s Time for Something Different’ i svoje VIP sesije predstaviti različite alate i tehnike za upravljanje razvojem, kulturom, organizacionim promenama, produktivošću, lojalnošću i talentima zaposlenih.

Dr Isaac Sheps je predsednik centralnog odbora za MSS, Instituta za standarde Izraela, član izvršnog odbora Carlsberg grupe, nosilac ordena časti Kraljevine Danske za izuzetan doprinos u promociji danskih proizvoda u inostranstvu i ekspert za standarde kvaliteta koji je učestovao u kreiranju porodice standarda ISO 9000. Dr Isaac će u okviru svoje radionice ‘The Journey: Achieving Sustained Organizational Success’ i svoje VIP sesije, upoznati učesnike sa jedinstvenim procesima i primenljivim rešenjima za ostvarenje održivog uspeha u kompanijama.

Učesnici Balkan Business Foruma će imati priliku da uče, dele i razmenjuju ideje i iskustava sa najvećim svetskim ekspertima, a sve to u prijatnoj atmosferi, uskusnoj hrani i specijalnim iznenađenjima za koje su se posebno pobrinuli partneri događaja.

Značaj ovih tema, stučnost govornika i kvalitet konferencije prepoznale su i partnerski podržale uspešne kompanije i institucije, među kojima se ističu Hemofarm, Nespresso, Mivela, Carlsberg i Ambasada Kraljevine Danske.

Mesta na ovom regionalno najatraktivnijem poslovnom događaju se brzo popunjavaju, a VIP učesnici će biti u prilici da prisustvuju i ekskluzivnom pre-eventu koji će se održati u rezidenciji danskog ambasadora u Srbiji.

Detalji o Forumu, predavačima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije www.bbforum.rs