BAČKA PALANKA: Otvoren drugi Maxi supermarket u gradu

8. XII 2021 | Novi objekat Maxi supermarketa, drugi po redu u ovom gradu, otvoren je danas u Bačkoj Palanci, na adresi Jugoslovenske Armije 3a.

Kako se navodi u saopštenju kompanije Delez Srbija, novi supermarket, opremljen je najmodernijom opremom u veoma inovativnom prostoru na više od 400m². Na bogato opremljenim destinacijama za kupovinu, potrošačima su na raspolaganju proizvodi na odeljenjima pijace, mesare, pekare, mlečnih proizvoda, slatkih i slanih konditora, raznih napitaka, kućnih potrepština.

211208_Maxi-Backa-Palanka-radnja

“Pravi izbor namirnica i uspešna nabavka još su lakši uz svakodnevnu asistenciju 26 kolega, koji su uvek tu, sa osmehom na licu, da pomognu mušterijama u odabiru”, naglašavaju iz kompanije.

211208_Maxi-Backa-Palanka-radnja2

Novi supermarket raspolaže i velikim parkingom ispred samog objekta.

Širenjem maloprodajne mreže i otvaranjem renoviranih i novih prodavnica, kompanija Delez Srbija nastavlja da ulaže u unapređenje ponude i usluge i zajedno sa svojim zaposlenima, svakodnevno kupovinu po merilima modernog kupca, čini još dostupnijom svim potrošačima u Srbiji, poručuju iz kompanije Delez Srbija.