ANUGA 2021: Iščekivanje raste

Uzbuđenje zbog održavanja Anuge 2021 postaje sve opipljivije unutar industrije hrane i pića. Novi, hibridni koncept sajma koji je izazvao ogromno interesovanje sastoji se od sledećeg: fizička Anuga će biti održana u Kelnu, od 9. do 13. oktobra 2021, a digitalni događaj Anuga @home će se održavati uživo od 11. do 13. oktobra, uz mogućnost ponovnog prikazivanja po zahtevu.

Kao svojevrstan samit industrije, Anuga okuplja sve globalne inovacije, proizvode i trendove na jednom mestu kao ni jedan drugi sajam, a glavna tema ‚Transformacija‘ obećava pregršt inspirativnih i dragocenih saznanja.

U okviru novih kongresnih i event formata, Anuga se fokusira na mega trendove – održivost, zdravlje, pogodnost i digitalizaciju, čiji će uticaj značajno i permanentno promeniti prehrambenu industriju. Bilo da je u pitanju New Food Conference o alternativnim proteinima, ZNU Future Congress o održivosti duž čitavog lanca snabdevanja ili samit o inovacijama NEWTRITION X. koji će se baviti personalizovanim dijetama, kongresne aktivnosti na ovogodišnjoj Anugi dovoljan su razlog za posetu.

210903_anuga2

I ne samo da izjave naših ključnih kupaca (KA) naglašavaju koliko Anuga utiče na razvoj industrije, već to pokazuju i rezultati ankete koja je sprovedena među više od 4.000 VIP posetilaca iz 99 zemalja, koji dolaze iz veleprodaje i maloprodaje, distribucije, uvoza i izvoza, elektronske trgovine, kao i drugih povezanih delatnosti:

  • 98% ispitanih planira da ponovo poseti Anugu u oktobru ove godine;
  • 54% od onih koji planiraju da se ponovo nađu na Anugi učiniće to uživo, dok će njih 34% iskoristiti mogućnost da kombinuje fizičko i digitalno prisustvo;
  • za 85% ispitanika poseta Anugi je odlučujuća za nabavku.

Iskoristite sve pogodnosti ove prilike za unapređenje poslovanja i networking na nivou donosilaca odluka, bilo fizički u Kelnu ili digitalno putem Anuga @home opcije.

Ulaznice se prodaju isključivo onlajn, a više informacija o tome možete da pronađete OVDE!

Naš #B-SAFE4business koncept koji se ogleda u širokom spektru zaštitnih i higijenskih mera omogućiće Vam bezbedno učešće na sajmu. Ukoliko imate bilo kakve dodatne upite ili zahteve, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Biće nam zadovoljstvo da Vam se nađemo na raspolaganju u svakom trenutku.

Lep pozdrav iz Kelna,

Vaš Anuga tim