6 ZLATNIH MEDALJA I VELIKI ŠAMPIONSKI PEHAR: Snažan nastup Apatinske na Novosadskom sajmu

NSfair-NovosadskiSajam-pehar

24. IX 2021 | Na 88. međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji je održan u Novom Sadu, na kojem su učestvovali izlagači iz 17 zemalja sveta, Apatinska pivara osvojila je 6 medalja, od kojih 3 velike zlatne i 3 zlatne, kao i veliki šampionski pehar za vrlo visok kvalitet širokog asortimana ocenjenih piva.

Apatinska pivara – Apatin osvojila je tri zlatne medalje za ‘Jelen Chill’, svetlo pivo i ‘Jelen’, svetlo pivo u limenkama od 0,5 litara i ‘Jelen’, svetlo pivo u flaši od 0,5 litara.

Jelen Chill pivo, inovacija u asortimanu Apatinske pivare prilagođena mlađoj populaciji, lansirano je ove godine i ima niži procenat alkohola.

Tri velike zlatne medalje Apatinska je osvojila za Nikšićko pivo (svetlo pivo u flaši od 0,5l), Nikšićko pivo (svetlo pivo) i Nikšićko pivo (tamno pivo u limenkama od 0,5l).

Iz kompanije podsećaju da je početkom godine predstavljen novi vizuelni identitet Jelen piva, koji je ispratio tradicionalno visoke standarde kada je reč o kvalitetu ovog napitka.

“Ovim je istaknuta vanvremenska suština brenda, odlikovana novim optimizmom i poletom, kao i novom snagom koju sa sobom nosi Jelen pivo. Kao rezultat inovativnosti i uspeha promene vizuelnog identiteta došle su i nagrade koje su osvojili Balša Garčević za dizajn Jelen piva u staklenoj flaši i limenci i Uroš Alavantić za dizajn Jelen Chill piva u limenci”, podsećaju iz Apatinske.

Kako se navodi u saopštenju kompanije, osvojene medalje su još jedna u nizu potvrda posvećenosti i predanosti kojom Apatinska pivara učestvuje u stvaranju recepture piva za sve ukuse.

“Kompaniji sa viševekovnom tradicijom, kvalitet proizvoda nedvosmisleno predstavlja osnov po kome je prepoznatljiva i zbog čega je danas jedan od lidera u proizvodnji piva na domaćem tržištu. Zato Apatinska pivara svakodnevno osluškuje želje svojih potrošača i uz pomoć vrhunske tehnologije donosi najlepši užitak u ukusu najboljih piva”, zaključuje se u saopštenju Apatinske pivare povodom osvojenih nagrada na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.