45.000 SLADOLEDA ZA INSTITUCIJE ŠIROM SRBIJE

20102020-Vizual-Frikom

20. X 2020 | Sa poslednjim danima lepog vremena, kompanija Frikom je odlučila da obezbedi osveženje u vidu sladoleda i obraduje mališane, ali i studente iz ustanova širom Srbije. Frikomovi sladoledi obradovali su decu iz Centara za integraciju mladih u Beogradu, Prihvatilišta za decu grada Beograda, Dečjeg sela ’Dr Milorad Pavlović’ iz Sremske Kamenice, Centara za integraciju mladih u Beogradu, Svratišta za decu i mlade iz Novog Sada, Doma za decu ometenu u razvoju ’Kolevkać  iz Subotice, Doma za decu ’Duško Radović’, kao i decu iz Javne predškolske ustanove ’Pčelica’ iz Niša.

Pored ovih institucija, Frikom je donirao 800 kutija sladoleda i Crvenom krstu, što sa ostalim donacijama čini ukupnu količinu od oko 45.000 sladoleda. Donacija je upućena i Studentskom centru Beograda, kako bi i studenti mogli da uživaju u omiljenim sladoledima.

Frikomovi sladoledi su omiljeni među mlađom populacijom, i sigurni smo da smo uspeli barem malo da im ulepšamo odrastanje. Donacije poput ove već su tradicija naše kompanije i nastavićemo kontinuirano da ih sprovodimo i u budućnosti, saopšteno je ispred kompanije.