4. GENERACIJA eCOMMERCE AKADEMIJE: Elektronska trgovina od A do Z

1. X 2021 | eCommerce asocijacija Srbije otvorila je prijave za četvrtu generaciju ‘eCommerce akademija’ programa koji obuhvata više od 24 sata edukativnih predavanja, 20 različitih predavača i 6 sati onlajn konsultacija.

Nakon uspešne prve tri generacije eCommerce akademije koja je okupila više od 250 polaznika i više od 70 različitih kompanija, eCommerce asocijacija Srbije najavila je početak četvrte Akademije ovog edukativnog projekta.

Program počinje 11. 10. 2021 i traje do 08. 11. 2021.

I ovoga puta u pitanju je edukacija putem onlajn platforme na sajtu eCommmerce akademije kroz koju je omogućen pristup 6 edukativnih modula.

Svaki moful se sastoji od 4 do 6 polučasovnih ili jednočasovnih predavanja, nakon čega predstoji Zoom diskusija sa predavačima. Polaznici će imati priliku da čuju njihova iskustva, greške i trendove za budućnost elektronske trgovine.

“Ukoliko ste početnik koji želi da pokrene svoj web-shop ili radite u kompaniji u kojoj želite da unapredite onlajn poslovanje, na ovom programu vas čeka mnogo noviteta i primera iz prakse. Osim iskusnih stručnjaka koji će vam predstaviti svoje znanje, u toku Akademije ćete imati priliku i da čujete različite goste koji će nam se pridružiti okviru zoom diskusija. Prilikom Zoom diskusija, imaćete priliku da iznesete svoja pitanja, mišljenja i stavove zajedno sa predavačima”, poručuju iz eCommerce asocijacije Srbije.

Šta možete naučiti?

Kroz ovaj program eCommerce asocijacije, polaznici Akademije mogu naučiti koji su to procesi koji čine digitalni ekosistem važni da bi se uspostavio dobar web-shop i na šta sve treba obratiti pažnju pri skaliranju sopstvenih procesa, kroz sledeće oblasti:

  • Online shop od A do Z
  • Digital Marketing & Traffic
  • Black Friday & SEO
  • .com expirience, Digital Visual Merchandising i Customer Journey
  • E-payments & Security
  • E-operations & Delivery

Biće reči o svim relevantnim temama koje čine eCommerce i digitalno poslovanje. Biće objašnjeno i kako pristupiti izboru platforme i kako doći do idealnog rešenja za sopstveni biznis, kao i osnove digitalnog marketinga uz sve relevantne forme i alate oglašavanja.

Kroz .com Experience predavanja biće pokazano kako se pravi koncept web-shopa: od ideje, preko biznis plana, do brifa za dizajnere i developere. Polaznici će biti u prilici i da nauče sve o platnim uslugama e-commerca: od dostupnosti do sigurnosti i profitabilnosti iza njihove integracije. I na kraju, saznaće kako da postave KPI-jeve za svoje zaposlene i koji su osnovni parametri i indikatori efikasnih timova u pozadini e-commerce poslovanja.

Prijave se nalaze na stranici Akademije: akademija.ecommserbia.org