171. PerSu: Pojačavanje prisustva u glavnom gradu (FOTO)

15. VI 2023 | Danas je svečano otvoren novi PerSu market, 171. u maloprodajnoj mreži, odnosno 8. objekat na teritoriji Beograda, čime je ovaj vojvođanski lanac potvrdio svoju posvećenost jačanju svog prisustva u glavnom gradu Srbije.

Novi PerSu market se nalazi u Ledinama na adresi, Vojvođanska 379n. Objekat raspolaže prodajnom površinom od preko 250m2, na kojoj je kupcima na raspolaganju više od 5.500 artikala.

“Pružajući jednostavan pristup svim kupcima koji žive u blizini, uz moderan dizajn, široki asortiman proizvoda i prijatnu atmosferu, ovaj market će sigurno postati omiljeno odredište za sve koji traže SuPer kupovinu u gradu”, poručuju iz PerSu marketa.

Iz kompanije navode da su i ovog puta nastavili ustaljenu praksu darovanja, te su nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće i dodaju da PerSu ostaje posvećen svojoj misiji da bude prvi izbor potrošača pružajući im najbolje proizvode, usluge i iskustvo kupovine.

PerSu marketi već 26 godina posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade i član su Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 770 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije.

Otvaranje 171. PerSu marketa predstavlja veliki uspeh za ovu kompaniju i potvrdu njenog stalnog rasta i razvoja.