13. ROĐENDAN GOMEX TOTALA

2112019-rodjendanTotala

1. XII 2019 | U nedelju, 1. decembra, najveći objekat u Gomexovoj maloprodajnoj mreži – Gomex Total – proslavio je trinaestu godišnjicu poslovanja. Proslava je protekla u znaku velikog interesovanja sugrađana, brojnih promocija, degustacija i poklona, kao i osmeha najmlađih za koje je organizovan bogat zabavni program.

Povodom ovog jubileja, kompanija Gomex je za svoje potrošače pripremila veliki broj artikala koji su se našli na specijalnom rođendanskom sniženju, a dobavljači čiji se proizvodi nalaze u redovnom asortimanu Gomexa odazvali su se pozivu da svojim prisustvom i svojim proizvodima uveličaju ovu proslavu. Pultovi su bili raspoređeni širom objekta, pružajući posetiocima priliku da degustiraju suhomesnate i pekarske proizvode, kao i da isprobaju neke od novih proizvoda. Kompanija je svakog potrošača koji je tog dana obavio kupovinu u Totalu obradovala prigodnim poklonom iznenađenja.

Od 10 do 13h, roditelji sa decom imali su mogućnost da pazare dok mališane zabavljaju ‘Magic’ animatori. Svoje tačke su imali Miki i Mini Maus, ekipa iz Patrolnih šapa, Spajdermen, Frozen, Štulaš, klovn Bimbo i mađioničar Hari Magnus. Pored njih, dodatnu radost za najmlađe, ali i sve ljubitelje poslastica, donela je torta koja je svim prisutnim potrošačima tradicionalno poslužena u podne. Na torti je ovog puta stajao broj 13, u znak 13 godina uspešnog poslovanja Gomex Totala.