SUNOKO DONIRAO VOZILO CENTRU ZA SOCIJALNI RAD U KOVAČICI

17. VIII 2018. | Kompanija Sunoko, članica MK Groupa, donirala je automobil Škoda Fabia Centru za socijalni rad u Kovačici sa ciljem da toj instituciji omogući lakše i brže obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Donaciju je uručio direktor kompanije Sunoko Ljubiša Radenković, koji je istakao važnost društveno-odgovornog poslovanja, kao i to da kompanija Sunoko kontinuirano radi na poboljšanju uslova života u lokalnim zajednicama u kojima posluje.

“Kompanija Sunoko, kao i MK Group, koji posluje u 70 opština u Srbiji, trude se da uvek izađu u susret potrebama institucija od javnog značaja. Svesni smo koliko je važno brinuti i pomagati lokalnim zajednicama, a ta briga i odgovornost se najbolje pokazuju ličnim primerom”, rekao je Radenković.

Direktorka Centra za socijalni rad Kovačica Dušanka Petrak zahvalila se kompaniji Sunoko na lepom gestu.

“Kroz kontinuirano izdvajanje znatnih novčanih sredstava i učešće u brojnim humanitarnim akcijama i donacijama, kompanija Sunoko je još jednom, svojim primerom, pokazala da je neophodno brinuti i pomagati zajednici i da su pouzdan partner društvu u rešavanju brojnih socijalnih problema. I ostale kompanije članice MK Group sistema aktivno pomažu lokalne zajednice u Srbiji. Samo u poslednjih 5 godina, realizovano je  460 društveno odgovornih akcija u vrednosti preko 3 miliona evra”, saopštili su iz PR službe kompanije.