‘DRUŠTVO, KO VOZI KUĆI?’ – BESPLATAN PREVOZ U BEOGRADU TOKOM BELGRADE BEER FESTA

17. VIII 2018 | Za ljubitelje piva i dobre muzike, kompanija Heineken Srbija i ove godine je organizovala besplatan prevoz tokom Belgrade Beer Festa kroz tradicionalnu akciju ‘Društvo, ko vozi kući?’.

Posetiocima jednog od najvećih letnjih festivala u Srbiji omogućen je besplatan gradski prevoz od i do festivala, sa četiri ključne tačke u Beogradu. Autobusi GSP kretaće sa početnih stajališta na svakih pola sata, u sledećim terminima: u sredu, četvrtak i nedelju od 19:30 do 02:30h a u petak i subotu od 19:30 do 04:30h. Takođe, u okviru akcije organizovan je i međugradski prevoz iz Novog Sada, Niša i Kragujevca.

Pored besplatnog prevoza, posetioci festivala imaće priliku da učestvuju u interesantnim i edukativnim aktivnostima na temu odgovorne konzumacije, koje ih očekuju na #EnjoyResponsibly zoni u okviru festivala.

Kampanju ‘Društvo, ko vozi kući?’ organizuje kompanija Heineken Srbija u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, Belgrade Beer Festom, Gradskim saobraćajnim preduzećem Beograd (GSP) i Poslovnim udruženjem drumskog saobraćaja Srbijatransport.