Pronađite idealno rešenje za svoj upliv u vode elektronske trgovine

14. IV 2021 | Koju platformu da izaberete, kako da dođete do idealnog rešenja za vaš biznis i podignete onlajn prodavnicu? Kako da vodite i organizujete poslovanje uz metode agilnog projektnog menadžmenta i kako da postavite svoj agilni tim? Na ova i još mnoga druga pitanja odgovaraće panelisti eCommerce Asocijacije Srbije kroz 6 besplatnih Zoom diskusija u okviru trećeg semestra ‘eCommerce Akademija’ programa.

Pravila igre su se promenila, internet prodavnica više nije luksuz nego neophodni alat svakog malog trgovca i proizvođača u Srbiji. Situacija koja je zadesila čitav svet u prethodnoj godini, ubrzala je rast internet trgovine, pa se samim tim pojavila i veća potreba za kreiranjem internet prodavnica.

eCommerce Asocijacija Srbije koja se zalaže za unapređenje tržišta elektronske trgovine i podsticaj svih koji su deo procesa kroz edukaciju potrošača i trgovinskog sektora, najavljuje serijal besplatnih Zoom diskusija koje se održavaju tokom ovog meseca.

Prva Zoom diskusija u okviru eCommerce Akademije ‘Online shop from A – Z’ je održana 12. aprila i tom prilikom uključili su se sledeći panelisti: Marija Jeremić (Sport Vision), Marko Ilić (Dijaspora Shop), Aleksandar Nastevski (NB Soft), Nemanja Čedomirović (GrowIT) i Marko Popović (Shopen). Snimak diskusije možete pogledati na zvaničnom YouTube kanalu eCommerce Asocijacije na ovom linku.

Druga po redu Zoom diskusija biće održana 20. aprila u 19 časova, a zatim sledeća 28. aprila, 11. marta, 18. marta i 31. marta, kada će se i zvanično završiti treći eCommerce Akademija program.

Na predstojećim diskusijama, biće reči o sledećim temama:
20. april – Digitalni Marketing & Traffic
28. april – Kampanja za Black Friday & SEO
11. mart – .COM EXPERIENCE, Digital Visual Merchandising i Customer Journey
18. mart – E-Payments & Security
31. mart – E-Operations & Delivery

„Pridružite nam se i saznajte više o prilikama koje pruža eletronska trgovina. Dotaknućemo se svih relevatnih tema koje čine e-commerce i digitalno poslovanje. Ovo je jedinstvena prilika da čujete primere iz prakse stručnjaka koji su na ovome radili godinama“, poručuje Jovana Čedomirović iz eCommerce Asocijacije Srbije.

Kako se prijaviti

Prisustvo Zoom diskusijama u okviru Akademije je besplatno uz obaveznu registraciju. Sve informacije o načinu prijave i panelistima koji će voditi diskusije, možete da pronađete na društvenim mrežama eCommerce Asocijacije Srbije – Instagram, Facebook, Linkedin.

Diskusija je zamišljena kao interaktivna, tako da će registrovani učesnici tokom, ali i nakon diskusije imati priliku da postave pitanja panelistima i da putem četa razmenjuju mišljenja o industriji elektronske trgovine.