UNIVEREXPORT U PROMENADI

16. XI 2018 | Otvaranjem Univerexporta u Promenadi simbolično je nagrađena vernost Novosađana koji su prethodnih 28 godina svojom lojalnošću doprineli da lokalni trgovinski lanac bude na mestu na kojem je danas. Vrata potrošačima simbolično su otvorena svečanim presecanjem vrpce i obraćanjem predsednika Univerexport Grupe Vesne Vučurević i pozivanjem potrošača na kupovinu koja je u novom objektu uživanje na samom koraku.

Univerexport Promenada je simbolično osmišljen kao šetnja koja potrošače vodi kroz različita odeljenja. U novom Univerexportu nalazi se najbolja domaća hrana iz organske proizvodnje, vrhunski delikatesi i najsvežiji plodovi mora. Na odeljenjima se hrana proizvodi i čuva po najvišim standardima, a može da se degustira u kutku master shefa i kupi na gastro, pekarskom i delu juice i salat bara, navodi se u saopštenju.

Univerexport Promenada je prostran na preko 2.500 kvadrata, sa unikatnim proizvodima i asortimanom od 20.000 artikala. 100 novih radnika će se svakim radnim danom od 9 do 22 časa će biti na usluzi potrošačima, kako na redovnim, tako i samouslužnim kasama koje će dodatno omogućiti bržu i ugodniju kupovinu.

Pored ogromnog izbora koji nude ribarnica, mesara, gastro, poslastičarsko i odeljenje svežeg voća i povrća novi objekat ima i cvećaru sa svežim, rezanim cvećem i cvetnim aranžmanima. Pića, kolači, kozmetika, organski i eko proizvodi, konditori – svaki proizvod na svakom odeljenju novog Univerexport objekta je pažljivo biran.

Univerexport Promenada definitivno je nova zvezda kompanije koja ukupno broji 145 maloprodajnih objekata širom Vojvodine i u Beogradu. Kruna je dosadašnjeg poslovanja i svojevrsni šlag na torti koji obeležava sve pojedinačne i zajedničke uspehe svih zaposlenih u Grupi Univerexport, navodi se u saopštenju.