OD 22. NOVEMBRA LIDL STIŽE U JOŠ ČETIRI GRADA

16. XI 2018 | Nove Lidl prodavnice u Vršcu (Nikole Neškovića 39), Inđiji (Kralja Petra I 22), Jagodini (Knez Miletina 2) i Kikindi (Svetosavska 44) počeće sa radom istovremeno, 22. novembra, u 8 časova ujutru.

“Naš cilj je da ljudima širom Srbije ponudimo jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu, a ove četiri nove prodavnice doprinose da dođemo do potrošača u novim gradovima. Naišli smo na neverovatno interesovanje i dobili mnogo pozitivnih komentara, poput onih koji se odnose na svežinu peciva u našoj pekari, brz prolaz kroz kase ili prostran parking. Veliko interesovanje za Lidl brendove ukazuje da su domaći potrošači već upoznati sa našim asortimanom kroz kupovinu u Lidlu u drugim zemljama, ili da nam jednostavno veruju, zbog čega smo posebno ponosni”, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija Martina Petrović.

Nakon otvaranja koje sledi, mreža Lidl prodavnica u Srbiji će porasti na 23, a od sledeće godine očekuje se dalje širenje. “U proteklih mesec dana, građani su imali priliku da se upoznaju sa pažljivo odabranim asortimanom proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, u kome su, pored jedinstvenih Lidl brendova, zastupljeni i domaći proizvodi. Kao novinu u susret praznicima, Lidl je u asortiman uveo Deluxe proizvode prvoklasnog kvaliteta koji će na raspolaganju biti samo do kraja godine”, dodala je Petrović.

Posebnu pažnju potrošača privukao je Lidlov neprehrambeni, ali i pekara u kojoj je pecivo uvek sveže budući da se peče nekoliko puta dnevno. Sudeći po komentarima, novina koja je potrošačima ‘zapala za oko’ je i mogućnost da kupljeni hleb, uz pomoć mašine za sečenje hleba, iseku na željenu debljinu bez kontakta rukama i u higijenskim uslovima.

Novootvorene Lidl prodavnice će, kao i one do sada otvorene, raditi svakoga dana u nedelji, od 08:00 do 22:00 časa.