UNIVEREXPORT PROŠIRUJE SVOJU PRODAJNU MREŽU U BEOGRADU

22. XII 2020. | Otvaranjem novog prodajnog mesta u Beogradu, u K-distriktu, Univerexport nastavlja sa širenjem prodajne mreže u prestonici. Nova prodavnica otvorena je 17.decemmbra na lokaciji novosagrađenog stambenog kompleksa na Dorćolu, na adresi Dunavska 2G.

Uz poštovanje svih epidemioloških mera, obaveznu distancu i nošenje maski, svečanim presecanjem vrpce od strane predsednika Grupe Univerexport Vesne Vučurević otvoren je 162 maloprodajni objekat ovog domaćeg trgovinskog lanca. Novo prodajno mesto zamišljeno je kao komšijska radnja koja asortimanom od blizu 7.000 artikala na prodajnom prostoru od 550m² može da zadovolji svakodnevne male i veće kupovine. Posebno se ističu sveže meso sa farme iz Bačke Palanke, koje u roku od 48 sati stiže do polica prodavnice, organski proizvodi pod brendom Organa, pršut i vino Vučurević, kao i proizvodi robne marke Baš Baš i Naše najbolje. Čitav asortiman dostupan je kupcima svakim danom u nedelji, od 7 časova ujutru, a brza i laka kupovina će biti dostupna korišćenjem 4 samouslužne kase.

Nova prodavnica na Dorćolu je 12. po redu u Beogradu, a 24.12. očekuje se otvaranje još jednog maloprodajnog objekta u Novom Sadu.