U SAMOM CENTRU: Otvoren prvi PerSu market u Beogradu

U utorak 27. 04.2021. u 09 h svečano je otvoren prvi PerSu market u Beogradu. Smešten u Lominoj 4, market se nalazi u veoma frekventnom delu grada – u neposrednoj blizini zelene pijace Zeleni venac, važne okretnice gradskih linija i glavne autobuske stanice, u srcu grada.

“Ponosni smo što ćemo postati deo te užurbane atmosfere i nadamo se da će upravo naš market postati važna tačka, za sve one koji u pokretu treba da obave neophodnu kupovinu ili da kupe za sebe nešto što će ih osvežiti u obavljanju dnevnih aktivnosti”, navodi se u saopštenju PerSu marketa ovim povodom.

Objekat u Lominoj 4. koji u ponudi ima oko 3.500 artikala prostire se na 193 m2, a kao i u svim marketima ovog lanca, akcenat unutrašnjeg uređenja je stavljen na osećaj prostranosti i udobnosti.

210505_PerSu2

Na dan otvaranja sve trudnice i mališani koji su posetili ovaj objekat čekalo je specijalno osveženje, voćka. Svaki pedeseti kupac tog dana nije platio svoj račun i cela njegova kupovina bila je gratis, a delile su se i popularne greb-greb kartice, iza kojih su se krila dodatna iznenađenja, uz čak 100 poklon paketa i 100 poklon cegera, kao i super akciju za 20 top proizvoda.