SARANTIS: Potrošači su prepoznali i nagradili našu posvećenost inovacijama

5. V 2021 | Kompanija Sarantis našla se među dobitnicima prestižne nagrade ‘Izabran proizvod godine’ za 2021, o kojoj više možete da pročitate OVDE.

Tim povodom iz Sarantisa podsećaju da je kompanija već skoro dve decenije prisutna za srpskom tržištu sa svojim vlastitim brendom Fino, a da su potrošači svojom lojalnošću nagradili posvećenost pomnom praćenju promena i trendova u potrebama potrošača i konstantno usavršavanje ponude u pogledu kvaliteta, pakovanja, dizajna, kao i lansiranju novih proizvoda, kako bi na najbolji mogući način ispunila njihova očekivanja.

“Pandemija nas nije zaustavila, niti omela da uspešno lansiramo novu Fino Green Life liniju, koja u svom asrotimanu ima upravo proizvod koji smo nominovali za prestižnu nagradu ‘Izabran Proizvod Godine 2021’ – Najbolji novitet po izboru potrošača”, rekao je Dalibor Bajić, marketing menažer kompanije Sarantis.

Nagrađeni Fino Green Life Flexi sunđer izrađen je od mešavine prirodnih (sisal i ljuske od oraha u prahu) i recikliranih sintetičkih vlakana, ergonomskog dizajna radi lakšeg korišćenja i specijalne strukture koja pomaže pri stvaranju više pene.

210505_FINO_GreenLife_Sponge_Flexi

“Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što je kvalitet ovog proizvoda prepoznat od strane stručnog žirija i što je proglašen za ‘Izabran Proizvod Godine 2021’. Ovo je potvrda da kompanija ide u pravom smeru, ali i obaveza da i ubuduće lansiramo nove proizvode koji će biti još bolji i kvalitetniji, kako bi se ova prestižna titula odbranila”, poručuje Bajić.