SPRING CALLING – MODNA SEZONA POČINJE

8. III 2019 | U Rajićeva Shopping centru održan je događaj pod nazivom Spring Calling u okviru kog je predstavljena aktuelna kolekcija Faktory by Boško. Tom prilikom najavljen je i prolećni Perwoll Fashion Week čija glavna misija jeste promocija autorskog modnog dizajna.

Boško Jakovljević nam je za ovu priliku pripremio modele koji odišu svežinom i buntovničkim duhom, a avangardni unisex odevni predmeti koje je publika imala priliku da vidi namenjeni su prvenstveno devojkama i mladićima koji odvažno ističu svoju individualnost, seksipil i autentičnost. Kreator je i ovoga puta vođen idejom da je moda naša komparativna vrednost u odnosu na druge, pa tako njegove modele karakteriše street style, animal print i casual chic.

Događaj je realizovan u Rajićeva Shopping centru u okviru BFW Choice Pop Up Store koji predstavlja izložbeno prodajnu postavku sa atraktivnim modelima preko 30 domaćih dizajnera. To je jedinstvena ponuda na našem tržištu, gde se po prvi put modeli domaćih dizajnera na ovaj način predstavljaju u nekom od shopping centara. Ponudu u radnji čine autentični, unikatni modeli autorske mode, a uz ženske i muške modele tu je i zanimljiv izbor obuće i aksesoara. Pored toga koncept radnje je da se šira publika upozna ali i konzumira domaću autorsku modu i na taj način da podršku razvoju samostalnih i mladih modnih dizajnera.

Početak prolećne modne sezone obeležen je i najavom Perwoll Fashion Weeka, odnosno nastavkom saradnje ove modne institucije sa Perwollom, brendom kompanije Henkel, koji svoju ljubav prema modi iskazuje pažljivo brinući o najosetljivijim tkaninama i bojama, tradicionalno podržavajući modnu scenu i ukazujući na to koliko su svi segmentni bitni – kako dizajnerska scena i dizajneri koje Perwoll Fashion Week neguje, tako i prikazi kolekcija modnih kuća zastupljenih na našem tržištu.

Perwoll Fashion Week Beograd će biti održan u periodu od 14-20. aprila 2019.