KEPROM GRUPA PROSLAVILA ČETVRT VEKA USPEŠNOG POSLOVANJA

08. III 2019. | Svečanom proslavom u krugu zaposlenih, poslovnih partnera i prijatelja kuće kompanija Keprom grupa obeležila je 25 godina uspešnog postojanja i poslovanja. Danas kompanija Keprom grupa posluje u dve države, u svom sastavu ima četiri preduzeća, 18 Aksa prodavnica, 8 Velikih apoteka, više od 150 renomiranih svetskih brendova koje uvozi i 569 zaposlenih.

Dve i po decenije u fokusu kompanije su zaposleni, poslovni partneri i odgovornost prema društvu i zajednici čiji je kompanija deo.

Sa zaposlenima, koje smatra temeljima svog uspeha i svojom pokretačkom snagom, kompanija gradi krug prijateljstva, pouzdanosti i poverenja. Zato je ponosna na činjenicu da mnogo zaposlenih u kompaniji radi duže od 10, 15, 20 godina i više. Kompanija zahvalnost duguje i saradnicima i poslovnim partnerima na dve i po decenije uspešne saradnje i prijateljstva.

Društvena odgovornost, utemeljena na etičkim principima poslovanja, deo je poslovne filozofije i poslovne kulture kompanije Keprom grupa. Višedecenijsko poverenje kupaca kompanija nagrađuje tako što poslovni uspeh, kroz društveno odgovorne akcije, deli sa društvenom zajednicom čiji je deo. I tako stvara krug poverenja. I podstiče i druge kompanije da slede njen primer.

Na temelju dosadašnjih uspeha, kompanija sa još više entuzijazma, novih ideja i pozitivne energije kreće u narednih 25 godina.