POZIVNICA ZA POLJOPRIVREDNI SAJAM SIMA 2019 U PARIZU

ODRŽAVA SE OD 24 DO 28. FEBRUARA 2019.

 

Pozivamo vas da posetite vrhunski poljoprivredni sajam SIMA. I ovaj put sajam SIMA obara sve rekorde. Sajam se održava od 24.02. do 28.02.2019 u Parizu. Sav izložbeni prostor je popunjen. Imamo 114 novih izlagača (40% više nego u 2017 godini), a od toga 12,5% stranih izlagača. Zato s pravom kažemo da smo nezaobilazan sajam i važan događaj za profesionalne poljoprivrednike širom sveta!

 

OVAJ SAJAM JE MESTO GDE SE SUSREĆU POLJOPRIVREDNICI IZ CELOG SVETA

 

SIMA je sajam kome streme svi vidovi poljoprivrede i proizvođači širom sveta. Na SIMI očekujemo 1.770 izlagača iz 42 zemlje, 230.000 poseta profesionalaca iz 135 zemalja i 360 stranih delegacija. Broj stranih izlagača se stalno povećava. Ovog puta beležimo rast od 12,5%. Nove kompanije izlažu i nove robne marke. Kompanije Poclain Hidraulika – Francuska, GKN Valterscheid – Nemačka i Basak Tractor – Turska itd.

 

TRŽIŠTE ZA SVETSKU POLJOPRIVREDU U SVOJ SVOJOJ RAZNOLIKOSTI

 

SIMA 2019 je posvećena inovacijama radi konkurentnije poljoprivrede – SIMA “Innovation for competitive agriculture”. Predstavljamo današnju poljoprivredu u svoj svojoj raznolikosti. Bogati sadržaji s fokusom na posao.

  • SIMA African Summit je međunarodni skup s ciljem upoznavanja svih brzo rastućih tržišta u Africi.
  • Na SIMA Dealers Day dovodimo dilere iz celog sveta.
  • Okrugli stolovi gde raspravljamo o izazovima i poboljšanjima u poljoprivredi (organski uzgoj, agronomija, itd.)
  • Start-up Villages, za digitalna i umrežena rešenja u poljoprivredi.
  • SIMAGENA, stoka, genetika, uzgoj.

 

IDEMO GLOBALNO

 

Sajam SIMA 2019 smo promovisali globalno kroz svoju mrežu od 49 kancelarija i predstavnika, i preko posetilaca koje smo pažljivo odabrali a koji dolaze iz 90 zemalja. Fokus je na Istočnoj Evropi i Latinskoj Americi. I ove godine očekujemo posetioce iz 135 zemalja. “SIMA je naš prozor u svet. To je jedinstvena prilika za sve one koji žive od uzgoja ili poljoprivrede da dođu i pogledaju najraznovrsniju ponudu mašina, opreme i tehnologije. Svakom od naših izlagača pružamo priliku da se sretne sa poljoprivrednicima iz svih zemalja sveta, različitih kultura i koji uzgajaju žitarice, bilje ili nešto treće. Mislim da možemo sa sigurnošću reći da ćemo ponovo imati veoma uspešan sajam SIMA”. Frederic Martin, Predsednik AXEMA i SIMA.

 

U dodatku, na linku https://badge.simaonline.com/accueil.htm?super_code=ARCADRI19 možete se registrovati i dobićete jednu besplatnu ulaznicu.
Tatiana Matijašević Médros. Promosalons Arc Adriatique. Mail:tmedros@promosalons.com Pratite nas i postavite pitanja na Facebooku na https: //www.facebook.com/FRANCUSKISAJMOVI/

www.simaonline.com