PLAZMA FILMSKI POZDRAV IZ SARAJEVA

17. VIII 2018. | Brend Plazma kompanije Bambi je na ovogodišnjem 24. Sarajevo Film Festivalu bio Srebrni sponzor, a tokom samog festivala Plazma je organizovala dva događaja, Festivalski doručak Powered by Plazma i Plazma večernji koktel.

Na Festivalskom doručku Powered by Plazma, prijatelji, kolege iz medija i gosti festivala mogli su da uživaju u Plazma slanim i slatkim poslasticama, koje je specijalno za ovu priliku pripremao jedan od najpoznatijih bosanskih kuvara Nihad Mameledžija.

Za prijatnu atmosferu na Plazma večernjem koktelu, pobrinuli su se predstavnici kompanije Bambi i organizatori Sarajevo Film Festivala, gde su gosti festivala uživali i razgovarali o predstojećim filmskim projekcijama.

“Velika nam je čast što je brend Plazma kompanije Bambi treću godinu zaredom deo Sarajevo Film Festivala. Brend Plazma sa velikim zadovoljstvom pruža konstantnu podršku razvoju filmske umetnosti i nastoji da podrži unapređenje kulture i stvaralaštva u celom regionu. Trudićemo se da i u budućnosti podržimo manifestacije ovoga tipa i opravdamo poverenje naših potrošača”, istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose s javnošću kompanije Bambi.

Brojni gosti i posetioci su imali priliku da festivalske dane provedu uz dobru energiju i raspoloženje, ali i da uživaju u dobro poznatom ukusu nezamenljive Plazme.