OTVOREN GOMEX NA ZVEZDARI

14. XI 2022. | U ponedeljak, 14. novembra, otvoren je novi maloprodajni objekat trgovinskog lanca Gomex. Prodavnica se nalazi na Zvezdari, urbanom gradskom naselju u Beogradu (u istoimenoj opštini).

Mini market na adresi Preševska 21 prostire se na 133m2 prodajnog prostora i zapošljava sedam novih radnika. Asortiman od preko 3.300 artikala potrošačima je na raspolaganju svakog dana od 7:00 do 21:00h. Iz ponude se izdvaja sveže meso Gomexove robne marke ‘Graničar’, kao i uvek sveže voće i povrće po akcijskim cenama.

Svi kupci su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu ‘Kasicu Brojalicu’ sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju keširiće. Predstavljena je i Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se putem pomenute aplikacije dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1.000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Povodom otvaranja novog marketa, za kupce su pripremljena i iznenađenja u vidu brojnih akcija, poklona i promocija.