NOVA SUPERETA U ZRENJANINU: Gomex učvršćuje poziciju u svom gradu

210414_Gomex1

14. IV 2021 | Novi maloprodajni objekat trgovinskog lanca Gomex otvoren je u Zrenjaninu, u sredu, 14. aprila, u gradskom naselju Berbersko. Ova prodavnica u formatu superete nalazi se na adresi Dr Jovana Krstića bb (kod pruge).

Kako je saopšteno iz kompanije Gomex, poslovni prostor od preko 300m2 sagrađen je po najsavremenijim standardima i nudi bogat asortiman od oko 4.300 svakodnevno potrebnih proizvoda za prehranu, negu, higijenu i domaćinstvo.

210414_Gomex4

Iz asortimana, u Gomexu posebno izdvajaju ponudu na odeljenju mesarnice, gde se mogu naći komadi svežeg junećeg mesa robne marke Graničar, pakovanog posebnom skin tehnologijom, kao i sveži komadi šarana sa ribnjaka Ečka u MAP pakovanju.

U ovoj prodavnici postavljeno je i odeljenje pekare, u kom će potrošače svakog dana čekati i svojim mirisom privlačiti sveže pečeni hleb i pecivo.

210414_Gomex3

Za ljubitelje biciklizma i fitnesa takođe u objektu je izdvojen i poseban kutak sa opremom.

Novootvoreni market ima tri kase i četrnaest novih radnika koji će kupcima biti na usluzi od ponedeljka do nedelje, od 7:00 do 20:45h.

Otvaranje je obeležio dolazak velikog broja kupaca, kao i specijalne akcije, popusti i pokloni iznenađenja.

210414_Gomex2

Objekat je otvoren uz posebnu brigu o poštovanju svih propisanih mera tokom epidemije izazvane virusom COVID-19. Nošenje maski, obavezna distranca, ograničen broju ljudi u prodavnici odmah su stupile na snagu pri otvaranju, navodi se u saopštenju kompanije Gomex.