NOVA PRODAVNICA UNIVEREXPORTA U BEOGRADU

1642021-noviUniverexportBeograd

16. IV 2021 | Domaći trgovinskog lanac Univerexport otvorio je 170. prodajno mesto 15. aprila u 10h, na adresi Gospodara Vučića 1G. Nova prodavnica na Vračaru, treća je po redu u ovom delu prestonice, a sa asortimanom od 6.000 artikala spremno će dočekati nove potrošače u komšijskom duhu i sa različitim pogodnostima tokom prvih dana kupovine.

Novo prodajno mesto površine je 400m2, a potrošačima su na raspolaganju 2 kase i veliki izbor artikala, kako domaćih proizvoda tako i artikala lične proizvodnje koji su prava potvrda kvaliteta iza koje Univerexport sa ponosom stoji prethodnih 30 godina. Meso sa domaće farme iz Bačke Palanke pod brendom Bačka, brend Organa sa organskim proizvodima, pršut i vino Vučurević, proizvodi robne marke Baš Baš i Naše najbolje su proizvodi koji se mogu kupiti isključivo u Univerexport prodavnicama kojih u Beogradu za sada ima 13.

U ovoj prodavnici zaposleno je 13 novih radnika čime je kompanija Univerexport uvećana za još novih kolega i broji preko 3.000 zaposlenih.

Radno vreme novog Univerexporta je od 7 do 22h, svakim danom i vikendom. U skladu sa epidemiološkom situacijom poštuju se sve propisane mere: distanca, dozvoljen broj ljudi u prodavnici u isto vreme, najviši stepen higijene.