NAGRADNI KONKURS ‘STAROPRAMEN PRIČE’

07. XI 2018. | “Život svakog od nas ispunjen je to-do listama, podsećanjima, kratkim rokovima, raznim projektima i stresnim situacijama. Ali isto tako i neopisivim trenucima sreće, uzbuđenja, iščekivanja i maštanja. I svi su oni za priču. Suština je upravo zauzdati životni ringišpil i postići idealni balans odgovornosti i uživanja. Srećom, svako prema sebi kroji svoju meru balansa. A kad se nađu oni kod kojih se ovi mehanizmi kao zupčanici nalegnu jedan na drugi, nastaju događaji za priču. Bilo da je u pitanju lagana večera sa prijateljima i porodicom ili pak izlazak na turu piva, ili dve. Baš tada, na tom pivu stvorila su se nova prijateljstva, nove ljubavi, sklopili važni poslovi. Uz čašu piva nazdravljamo novim počecima, slavimo unapređenja, rođenja, dobre životne odluke. Uz pivo se bistre najbolji događaji. Život je zapravo dobra razmera sastojaka kao u Staropramen pivu – osvežavajući ukus i hmeljna gorčina. I svaki od njih je vredan priče. Jer nema velikih i malih priča. Samo onih važnih.

Na temu hrabrosti, radosti, mudrosti, o tradiciji i entuzijazmu i životu kakav zapravo želimo, pisali su istaknuti pisci i predvodnici tri generacije naše savremene književne scene: Mirjana Bobić Mojsilović, Marko Šelić Marčelo i Dejan Stojiljković. Oni su nam predstavili svoje priče inspirisane vrednostima iz bogate Staropramen istorije i njihove priče možete pogledati na linku: http://www.staropramen.com/rs/promotions/price

Ukoliko neko želi da podeli svoju priču sa nama i da nekome izmami osmeh, suze ili pak ohrabri i podstakne, Staropramen mu daje priliku za to. Nagradni konkurs ‘Staropramen priče’ koji je počeo 20. oktobra i traje do 13. novembra daje potrošačima priliku da napišu i pošalju nam svoje priče, a mi ćemo uz pomoć žirija koji čine upravo Mirjana, Marčelo i Dejan odabrati tri najbolje i njihove autore nagraditi elektronskim čitačem knjiga”, saopštili su iz Staropramena, poručujući da su tu da čuju priče svojih potrošača.

Više informacija o konkursu možete pogledati na facebook strani:  https://www.facebook.com/StaropramenRS/