MNOŠTVO NAGRADA ZA CARNEX I NA OVOGODIŠNJEM POLJOPRIVERDNOM SAJMU U NOVOM SADU

772021-CARNEXnsSajam

7. VII 2021 | Na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu Carnex je nagrađen Velikim šampionskim peharom za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda.

Ocene Šampion kvaliteta dobilo je 5 grupa Carnexovih proizvoda: Specijal šunka sa dodatom vodom, u grupi konzerve mesa u komadima, Vege humus namaz od leblebije sa ajvarom, u grupi veganski proizvodi, Goveđi gulaš, u grupi gotovih jela, Delikates viršla u grupi fino usitnjene barene kobasice, a Jetrena pašteta, u grupi jetrene kobasice i paštete.

Osim ovih nagrada, 8 Carnexovih proizvoda nagrađeno je Velikom zlatnom medaljom, a to su: Pasulj sa slaninom, Goveđi gulaš, Grašak sa svinjskim mesom, Delikates viršla, Bavarska kobasica, Jetrena pašteta, Vege humus namaz od leblebije sa ajvarom i Specijal šunka sa dodatom vodom.

Zlatnu medalju osvojio je 21 Carnexov proizvod, a 6 je nagrađeno Srebrnom medaljom.

“Ponosimo se nagradama, za nas su one posebno značajne jer su osvojene na novosadskom Poljoprivrednom sajmu, za nas jednoj od najznačajnijih manifestacija ovog tipa u regionu. Takođe, one su još jedan pokazatelj da je Carnex omiljeni brend koji je sinonim za pouzdanost i tradicionalan kvalitet proizvoda koji čuvamo već više od 60 godina i koji prepoznaju generacije potrošača. Neki od njih su i danas šampioni kvaliteta, kao što su Delikates viršla i Jetrena pašteta, koji su već decenijama sinonimi za čitave kategorije. Osim toga, nagrade su za nas uvek podstrek da istrajemo i budemo još bolji u našoj misiji da potrošačima uvek pružimo visoko kvalitetan proizvod”, izjavila je Biljana Marković, direktorka razvoja i kvaliteta Industrije mesa Carnex, koja je deo MK Grupe.