M&M’S NOVI SPONZOR KOŠARKAŠKOG SAVEZA SRBIJE

05. VI 2019. | Sa željom da pruži podršku srpskoj košarci, novi zvanični slatkiš Košarkaške reprezentacije Srbije biće M&M’s čokoladice.

Sponzorski ugovor, kojim je obuhvaćena saradnja tokom sezone 2019/2020, potpisali su generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević i Predrag Milinčić, regionalni direktor kompanije Mars, proizvođača M&M’s brenda.

“Ovim ugovorom i saradnjom pokazujemo da je i reprezentacija vanvremenska… Kao što i mlađi i stariji vole košarku u Srbiji i košarkašku reprezentaciju, tako i svi mi koji smo sada u nekim zrelijim godinama i dalje volimo čokoladice M&M’s kao kada smo bili deca. Sa zadovoljstvom smo prihvatili kompaniju Mars u naš tim uspešnih, drago nam je da se naš krug prijatelja uvećava”, rekao je Dejan Tomašević.

“Posebno se radujemo saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije i prilici da M&M’s bude uz nacionalnu reprezentaciju na predstojećem Svetskom košarkaškom prvenstvu u Kini. M&M’s kao globalno omiljeni brend redovno prisustvuje brojnim svetskim sportskim takmičenjima kao savršena poslastica koja se lako deli sa prijateljima. Svojim pozitivnim uticajem na raspoloženje, verujemo da će biti odličan partner i igračima na terenu, kao i navijačima u bodrenju”, istakao je Predrag Milinčić, regionalni direktor kompanije Mars.