MEDIJIMA PREDSTAVLJEN KONCEPT LIDL PEKARE

13. III 2019. | Nakon skoro šest meseci uspešnog poslovanja kompanije Lidl, kao jedan od segmenata prodavnice koji je osvojio srca potrošača, izdvaja se pekara u kojoj se raznovrsan asortiman peciva peče više puta na dan.

Priliku da se upoznaju sa konceptom Lidlove pekare danas su kroz degustaciju imali i predstavnici medija, koji su se uverili u svežinu i širinu asortimana.

“Veoma nas raduje što je Lidlova pekara jedan od omiljenih delova naše prodavnice. Potrošače smo osvojili kvalitetom i ukusom, i pre svega, svežinom koju obezbeđujemo tako što pecivo pečemo više puta na dan. U pogledu ponude, uvek istražujemo ukuse potrošača kako bismo prilagodili ponudu, što smo radili pre i nakon otvaranja prodavnica. Rezultat su sveža raznovrsna peciva za naše potrošače u svako doba dana”, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Prepoznatljiva Lidlova mirisna pekara sastoji se od sitnih punjenih slanih i slatkih peciva, ali i raznovrsne ponude hlebova – od onih koji su omiljeni gurmanima, poput hleba sa krompirom ili lukom, lovačkog hleba, bageta i somuna, do onih za ljude koji vode računa o balansiranoj ishrani – raženih ili sa više vrsta semenki. Sve proizvode potrošači preuzimaju sami uz pomoć hvataljke i rukavica, što je, pored toga što je praktično, i higijensko rešenje.

Zaposleni Lidla, hleb i peciva peku više puta dnevno, pa su sveži, hrskavi i neodoljivo mirisni proizvodi dostupni u svako doba dana – kako za doručak, tako i za ručak i večeru.

Lidl pekara će dočekati potrošače i na dve nove lokacije čije je otvaranje sutra.

Tokom današnje posete Lidlovoj pekari, novinari su se zabavili takmičeći se u pravljenju sendviča od raznih vrsta Lidlovih hlebova, a pobedu je odneo tim sačinjen od predstavnika redakcija televizije RTS i časopisa InStore. Nimalo lak zadatak izneo je stručni žiri sastavljen od naših poznatih food blogerki: Maje Petrović (Vitki Gurman), Mile Vujisić (Milas Homemade) i Olivere Senić (Ja u kuhinji), koje su bodrile takmičare i odabrale najbolji sendvič.