KOMPANIJA JTI MEĐU NAJBOLJIM POSLODAVCIMA U SRBIJI

1. II 2019 | Četvrtu godinu zaredom kompanija Japan Tobacco International zvanično je dobila sertifikat Top Employers Instituta za izuzetne uslove koje pruža svojim zaposlenima

Od fleksibilnog radnog vremena koje je postalo imperativ kada je reč o balansu između posla i privatnog života, do brojnih prilika za razvoj karijere od Švajcarske od Brazila – to su samo neke od odlika koje kompanija JTI kreira po meri zaposlenih. Ove i mnoge druge odlike radnog okruženja još jednom su dobile priznanje nezavisnog Top Employers Instituta kao najbolje radne prakse u Srbiji.

“Posvećeni smo tome da uvek budemo konkurentni na tržištu, što nam je obezbedilo da u našoj kompaniji imamo vrhunske talente. Posao se tu ne završava, jer mi kontinuirano unapređujemo uslove koji obezbeđuju dobrobit i dalji profesionalni razvoj naših zaposlenih koji su naš najveći resurs. Samo prošle godine, 12% zaposlenih je unapređeno, mnogi su započeli uspešne međunarodne karijere na visokim pozicijama, imamo pristup najnovijim poslovnim praksama i obukama, program privatnog zdravstvenog osiguranja i još mnogo toga. Sve ovo je razlog zbog kojeg je kompanija JTI dobila priznanje Top Employer četvrtu godinu zaredom”, izjavio je Viktor Veklič, potpredsednik i generalni direktor kompanije JTI za Zapadni Balkan. On je dodao da je proces dodele ovog priznanja svake godine sve stroži, što je još jedan razlog više da u JTI budu ponosni.

Dejvid Plink generalni direktor Top Employers Instituta izjavio je: “Verujem da su kompanije koje su dobile priznanje 2019. pokazale izuzetne uslove koje pružaju svojim zaposlenima i da podstiču razvoj ovih praksi time što svoje zaposlene stavljaju na prvo mesto. Ove kompanije pomažu obogaćivanju sveta rada svojom izuzetnom posvećenošću i izvrsnosti u ljudskim resursima i zbog ovoga su prepoznate kao poslodavci koji se biraju”.