JELEN PIVO I OVE GODINE PONOSNI PRIJATELJ LJUBIČEVSKIH IGARA

27. VIII 2018 | Jelen pivo je i ove godine ponosni prijatelji jubilarnih 55. Ljubičevskih konjičkih igara, a Požarevljani i tokom ovog leta imaju priliku da ovaj brend konzumiraju uz jedinstvenu pivsku etiketu sa imenom grada Požarevca. Takođe, zahvaljujući Jelen pivu, Požarevljani i svi gosti grada će uživati u koncertu Atomskog skloništa koji će zagrejati atmosferu pred igre u Ljubičevu.

“Jelen pivo je sinonim pivarske tradicije u Srbiji i jedan od najprepoznatljivijih brendova na ovim prostorima kao i što su Ljubičevske konjičke igre najprepoznatljivi simbol Požarevca i celog ovog kraja. Ljubičevski višeboj za sve nas predstavlja snažan simbol tradicije i kulture i to je ono što želimo da podržimo i zajedno unapređujemo iz godine u godinu”, rekao je Nikola Šućur, marketing menadžer za srpske brendove u Apatinskoj pivari.

Tokom celog meseca avgusta, u maloprodajnim objektima širom Požarevca organizovane su promocije pri kojima potrošači mogu osvojiti i specijalno dizajniranu majicu u čast grada Požarevca.

Apatinska pivara će se ove godine u Ljubičevu predstaviti i sa svojom kampanjom ‘Reciklirajte i Vi’ koja ima za cilj da edukuje i podstakne posetioce hipodroma u Požarevcu da pravilno odlažu otpad i recikliraju.