GOMEX: OTVORENA DVA MP OBJEKTA

27. VIII 2018 | Trgovački lanac kompanije Gomex od 24. avgusta ‘pojačan’ je sa dva nova maloprodajna objekta. Prve mušterije primile su prodavnice u Zemunu i Mramorku.

Maloprodajni objekat u Zemunu, koji će poslovati pod nazivom Zemun Kej, lociran je na veoma atraktivnom mestu, neposredno uz Dunavsko šetalište i Zemunski kej, u ulici Marka Nikolića broj 9. Prodavnica se prostire na 280m2 prodajnog prostora i raspolaže sa tri kase. U ovoj prodavnici zaposleno je 14 novih radnika, koji će se o potrebama potrošača brinuti od ponedeljka do subote u terminu od 06:45 do 20:30h i nedeljom od 07 do 20h. Uz više od 5.000 različitih artikala, supereta Zemun Kej poseduje i info pult, koji korisnicima Kasice brojalice omogućava da  u svakom trenutku saznaju stanje njihovih Keširića.

Minimarket Mramorak, koji je otvoren u istoimenom mestu nadomak Pančeva i Kovina, prostire se na 190m2 prodajnog prostora i raspolaže sa dve kase. U ovoj prodavnici je nakon obuke u Gomexovom Trening centru zaposleno 6 novih radnika. Minimarket Mramorak nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina broj 69 i ponuda od gotovo 3.000 različitih artikala potrošačima je dostupna od ponedeljka do subote u vremenu od 07 do 20:45h i nedeljom od 07 do 13h.

“Posebno smo ponosni što ćemo i u ovim maloprodajnim objektima biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki Gomexa: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najtraženije artikle u ovoj porodici PL-a, proizvode robne marke Graničar. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije Graničar, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP i u vakuum pakovanju, su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO Zemun Kej i MPO Mramorak deliti slično iskustvo”, kažu iz Gomexa.