HEINEKEN OBEZBEDIO SIGURAN I BESPLATAN TAKSI PREVOZ TOKOM EXITA

11. VII 2018 | Siguran i besplatan taksi prevoz za posetioce Exit festivala i ove godine obezbedila je kompanija Heineken Srbija kroz svoju tradicionalnu kampanju ‘Društvo, ko vozi kući?’. Akcija se sprovodi u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i Exit fondacijom sa ciljem podizanja svesti o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i bezbednosti u saobraćaju.

Taksi vaučere za dolazak ili povratak sa Petrovaradinske tvrđave festivalska publika će moći da preuzme na Enjoy responsibly zoni u okviru samog festivala, u Ulici starih zanata. Da bi stekli pravo na vaučer, neophodno je da zainteresovani učestvuju u zanimljivim edukativnim aktivnostima koje su za njih pripremili kompanija Heineken Srbija i Agencija za bezbednost saobraćaja. Osvojeni vaučer, posetioci festivala mogu iskoristiti za vožnju na teritoriji grada Novog Sada, tokom trajanja festivala.

Kampanja ‘Društvo, ko vozi kući?’ već 6 godina promoviše korišćenje javnog prevoza kao sigurne alternative za bezbedan povratak kući. Uz osvojen vaučer, ljubitelji dobrog provoda moći će da se prepuste festivalskoj groznici koja će zahvatiti Petrovaradinsku tvrđavu u periodu od 12. do 15. jula, uživati u brojnim izvođačima među kojima su i David Guetta, Ziggy Marley, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Grace Jones, Adam Beyer b2b Ida Engberg i Solomun i bezbedno se vratiti kući.