‘FESTIVAL DOBRE KAFE’ NA VRAČARU

2312020-barcaffeMS

8. VI 2021 | ‘Festival dobre kafe, koji se organizuje u saradnji sa portalom Kafica.rs i Gradskom opštinom Vračar, biće održan 12. i 13. juna u prostorijama opštine Vračar, Njegoševa 77, od 11 do 19h.

Ukoliko ste zaljubljenik u čarobnu šoljicu espreso kafe, možete posetiti ovaj sajamgde će te imati priliku da degustirate najbolje blendove, prepuštajući se neodoljivim ukusima, među kojima se izdvajaju Barcaffe India Single Origin, Barcaffè Maestoso i Barcaffè Fantasia. Ujedno, bićete u prilici da od profesionalnih barista naučite kako da napravite savršeni espreso, zajedno sa našim poznatim glumcem Ivanom Jevtovićem, koji je veliki ljubitelj ovog prepoznatljivog napitka. Doživljaj će upotpuniti radionice za kafopije i jedinstvene izložbe slika od espreso kafe, a na štandu Barcaffèa ćete moći da se oprobate i u učenju osnova latte arta i dobijete vašu sliku na cappuccinu.

Barcaffè je brend sa tradicijom dugom 50 godina, koji neguje i prenosi ljubav prema kafi, i posvećen je odabiru samo najkvalitetnijih zrna kafe u njegovom putu od sunčanih plantaža do šoljice savršene espresso kafe, za svoje potrošače. Barcaffè kontinuirano prati trendove tržišta i osluškuje nove zahteve svojih partnera i korisnika, uz fokus na stalni razvoj i unapređenje proizvodnje i proizvoda primenjujući inovacije i brigu o kvalitetu. Dodatnu potvrdu vrhunskog kvaliteta dokazuje osvajanje 9 zlatnih medalja na Međunarodnom takmičenju u degustaciji kafe (Internacional Coffee Tasting) i na Barcaffè India Single Origin blendu.