VRBAS I PARAĆIN DOBILI LIDL PRODAVNICE

11. IV 2019 | Lidl je 11. aprila, istovremeno, u 8 časova ujutru, još dve prodavnice u Srbiji. Na listu gradova u kojima kompanija Lidl Srbija posluje, današnjim svečanim otvaranjem upisali su se Vrbas (Maršala Tita 2) i Paraćin (Carice Milice 4).

Prve posetioce novootvorenih Lidl prodavnica dočekale su već tradicionalne slavljeničke cene i asortiman sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Kada je reč o prodavnici u Paraćinu, potrošači su imali priliku i da po prvi put vide stalnu postavku istorijskih predmeta ispred same prodavnice, koja svedoči o životu ljudi sa tog prostora iz vremena pre nove i iz I i II veka nove ere, otkrivenih prilikom izgradnje prodavnice. Kompanija Lidl Srbija finansirala je arheološka istraživanja koja su pred početak izgradnje ove prodavnice dala uvid u delove prošlosti sa područja Paraćina.

“Veoma smo radosni što smo, u saradnji sa Zavičajnim muzejom Paraćin, dobili priliku da ta vredna saznanja sačuvamo od zaborava i podelimo sa građanima Paraćina i ostatka Srbije”, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

“Potrošači u Lidl prodavnicama imaju priliku da iskuse jedinstveno iskustvo kupovine zasnovano na ponudi proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, uz uštedu vremena. Prvi savremeni diskont u našoj zemlji brzu i jednostavnu kupovinu omogućava kroz pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, jasan raspored polica koji olakšava snalaženje, brz prolazak kroz kase i veliki, besplatan parking za potrošače”, navodi se u saopštenju.

Radno vreme svih Lidl prodavnica od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji, uključujući i novootvorene prodavnice u Vrbasu i Paraćinu.