UNIVEREXPORT DARUJE NAJMLAĐIMA: Poklon paketi za sve bebe Novog Sada

27. VII 2021 | U narednih godinu dana, svaka beba i mama će prilikom izlaska iz novosadskog porodilišta Betanija, dobiti poklon paket od kompanije Univerexport, saopšteno je iz ove kompanije.

Aktivnost simboličnog naziva ‘Prvi od rodbine stižemo u babine’, Univerexport organizuje zajedno sa partnerskim kompanijama i njihovim brendovima Violeta, Becolino, Pavlogal i Henkel, čime će 6.500 beba tokom ove i naredne godine dobiti poklon paket kao pomoć u prvim danima. Svaki paket sadrži: pelene za bebe, omekšivač, prašak, sapun, kupku, kremu i vlažne maramice spakovane u kutiju, koji se predaju svakoj mami, odnosno bebi prilikom polaska kući iz porodilišta.

210727_Univerexport2

Univerexport je kompanija koja je svoje prve korake napravila 1990. godine u Novom Sadu, odakle se maloprodajna mreža širila dalje ka svim većim i manjim opštinuskim centrima, kao i Beogradu i okolini, a uskoro i centralnoj Srbiji. Tokom svih tih godina, kompanija je na različite načine doprinosila zajednici i okruženju, ali namera da se okrene najmlađima kao stubovima i osloncima društva ostala je kao konstanta tokom svih 30 godina postojanja, naglašavaju iz Univerexporta.

Kampanja ‘Prvi od rodbine stižemo u babine’ još jedan je simboličan dodatak krilatici ‘Najbolje naše za najdraže vaše’ kojom Univerexport obeležava svoju jubilarnu godinu.