UNIVER ORGANA: Novi Univerexportov baner kreće iz srca Novog Sada

29. XII 2021 | Univerexport je krajem prošle nedelje u centru Novog Sada, na adresi Nikole Pašića 25, pod novim banerom ‘Univer Organa’, otvorio svoju prvu specijalizovanu prodavnicu zanatskih i organskih proizvoda, a potrošačima će na raspolaganju biti i izbor jela za poneti.

Radno vreme je svakim radnim danom i subotom od 7 do 20 časova, dok je nedelja neradna.

211229_Univer-organa4

Prema rečima Milice Ivanković iz službe marketinga, kompanija će nuditi organske proizvode i meso iz sopstvene proizvodnje.

“Sa nekih 100 hektara njive u Liparu stižu organski proizvodi, a sa naše farme AD Bačka dolazi sveže meso”, kaže Ivanković, koja iz ponude posebno izdvaja pršutu specifičnu po tome što se pravi po italijanskoj recepturi, na domaćem tlu, na fruškogorskom vazduhu bez dima i vino pod brendom ‘Vučurević’ koje u poslednje vreme osvaja brojne medalje kvaliteta.

211229_Univer-organa2

Pored proizvoda iz sopstvene proizvodnje, asortiman će činiti i probrani organski artikli iz različitih kategorija: voće i povrće, mesni i mlečni proizvodi…

211229_Univer-organa3

Radnja u svojoj ponudi ima i koncept hrane za poneti, tako da Novosađani svakodnevno mogu da biraju između različitih kuvanih jela spremljenih po receptima naše tradicionalne kuhinje. Jela za poneti se pripremaju isključivo od artikala iz same radnje.

Izvor: mojnovisad.com / Progressive