PREDSTAVLJENA NOVA KATEGORIJA ZDRAVIH ARGETA NAMAZA

6. XI 2018 | Kompanija Droga Kolinska d.d, deo Atlantic grupe sa brendom Argeta predstavila je novu kategoriju hummus namaza sa povrćem u tri interesantna ukusa –  Hummus Natur, Hummus sa dodatkom crnih maslina i Hummus sa crvenom paprikom, koji su bez aditiva i glutena i 100% su veganski proizvodi.

Poznati kuvar i vlasnik škole kuvanja Slobodan Radeta je prisutnim medijima na događaju pokazao kako se, uz Argeta Hummus, i mali obroci pretvaraju u remek dela. Argetinoj porodici raznovrsnih ukusa pridružila se i nova linija hummus namaza sa povrćem, na bazi leblebije, proteinske bombe koja osvaja svet. U kombinaciji sa povrćem kreiran je savršen i hranjiv mali obrok za ljubitelje zdravih zalogaja, sportske entuzijaste i moderne porodice koje, iako u stalnoj žurbi, ipak ne odustaju od zabavnih i šarolikih obroka.

U pitanju su visokokvalitetni namazi proizvedeni od izabranih prirodnih sastojaka – bez konzervansa, pojačivača ukusa, glutena i veštačkih boja. Primenljivi su za najrazličitije situacije od postova, do svakodnevnih, svečanih i slavskih. Pogodni su kako za vegeterijance i vegane tako i uz roštilj ili pitice.

Inspiracija za nove namaze dolazi od popularnog humusa koji je neizostavni deo kuhinje Bliskog Istoka hiljadama godina unazad. Hummus Natur je klasični humus namaz idealan za sve vrste hleba koji se jednostavno može poslužiti i kao ukusan umak uz sveže povrće ili slane grickalice. Ukus Mediterana dolazi do izražaja u Hummus namazu sa dodatkom crnih maslina, koji se savršeno slaže uz sušeni paradajz, sir i grisine, dok će domaćinski ukus svakom obroku dati Hummus namaz sa crvenom paprikom.

***

Za kulinarsku inspiraciju, jednostavne a zabavne kombinacije i Argeta novitete u Srbiji, pratite  stranicu: humus.argeta.com/rs  kao i FB stranicu www.facebook.com/argeta.rs,  i Instagram: www.instagram.com/argeta_srbija/.