PR: VELIKA NAJLEPŠE ŽELJE NAGRADNA IGRA

1. X 2018 | Više od 90 godina Najlepše želje sinonim su za slatke namere i prijatna iznenađenja za naše najdraže. Ima li šta lepše od toga da vam voljena osoba kaže: Pakuj se, vodim te na put? Velika nagradna igra ‘S kim god poželite, putovanje podelite’ počinje već 1. oktobra.

Kompanija Soko Štark koja posluje u okviru Atlantic grupe, rešila je da vam ponovo pomogne da na kreativan način pokažete nekome koliko vam znači. U nagradnoj igri koja traje od 1. do 30. oktobra, poklon putovanje u Veneciju i Veronu možete osvojiti svakog radnog dana, svake subote poklanjamo putovanje u Berlin za četiri osobe, a svake nedelje najsrećniji će osvojiti putovanje u Pariz za četiri osobe.

Kako biste ostvarili pravo na učešće u nagradnoj igri, potrebno je samo da u bilo kom Delhaize prodajnom objektu (Tempo, Maxi ili Shop&Go) izaberete svoje omiljene čokolade, nakon čega ćete jedinstveni kod sa isečka fiskalnog računa poslati putem sms poruke na broj 5006 ili internet obrasca na stranici www.najlepsezelje.com.

Priključi se i učestvuj u nagradnoj igri jer možda baš tebe od najlepših trenutaka deli samo malo sreće i tri omiljene čokolade Najlepše želje!