PR: VEGETA NATUR I NOVI FILM MAMMA MIA! IDEMO PONOVO

10. VII 2018 | Okupani istim mediteranskim suncem, iako naizgled nespojivi, Vegeta Natur i nastavak čuvenog filma Mama Mia! Idemo ponovo spajaju stvari koje ih upravo čine savršenima…

U 2010. godini  kada je pesma švedske pop grupe Abba ‘Mamma mia!’ ostvarila 6. mesto na britanskoj muzičkoj lestvici, kompanija Podravka je osmislila potpuno inovativnu recepturu  Vegeta Natur. Ako bismo ih posmatrali kroz simboliku brojeva, trebalo bi naglasiti da je upravo mjuzikl Mama Mia! deveta najduže izvođena predstava na njujorškom Brodveju, a Vegeta Natur u svom bogatstvu prirodnih ukusa ima baš 9 vrsta povrća.

Posmatrajući ih kao rezultat stvaralaštva, predstavljaju harmoniju elemenata koji ih čine, sa jedne strane Vegeta Natur je kulinarsko remek-delo i savršen spoj povrća, začina i začinskog bilja iz prirode i vrhunske tehnologije, dok je Mama Mia! Idemo ponovo filmsko remek-delo i savršen spoj vrhunske produkcije, kvalitetne glumačke postavke i jednako savršene muzike.

Nastavak čuvenog mjuzikla je snimljen upravo u Hrvatskoj, a lepota prirodnog bogatstva prelila se na ekran, ali i u recepturu Vegete Natur koja sadrži čistu jadransku so, kurkumu, ljupčac i 9 vrsta povrća, takođe sa lokalnog podnevlja, bez pojačivača ukusa, aditiva, veštačkih boja ili ukusa.

Kao što se Mama Mia! Idemo ponovo prirodno uklapa u najrazličitije ukuse filmoljubaca, tako se i  Vegeta Natur prirodno slaže sa svim vrstama mesa i povrća i inspiriše za nove kulinarske kreacije.

Ukoliko tragate za savršenim momentima, savetujemo da ih kreirate upravo uz ova dva ‘ostvarenja’ i garantujemo da ćete nakon odgledanog filma, pevušiti dobro poznate muzičke numere dok uz Vegeta Natur, koja će biti dostupna na tržištu od jeseni, pripremate sopstvena kulinarska remek dela.