PR: OTVOREN KONKURS TELENOR FONDACIJE POD NAZIVOM ‘ZAMISLI SVE’

27. II 2019. Telenor fondacija objavila je danas otvoreni poziv za podršku društveno odgovornim projektima pod nazivom ‘Zamisli sve’, na koji se mogu prijaviti humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji. Konkurs je otvoren do 10. aprila, a prijave je potrebno poslati na fondacija@telenor.rs. Minimalna podrška pobedničkim projektima iznosiće 1.000, a maksimalna 15.000 evra.

“Kroz ovaj konkurs želimo da podržimo organizacije koje imaju ideju i jasan plan za prevazilaženje nekog društvenog izazova, ili promenu koja može da unapredi određeni segment društva. Akcenat projekata potrebno je staviti na oblasti delovanja Telenor fondacije, a to su obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umetnost i zaštita životne sredine. Uz finansijsku podršku, naša kompanija sa pobednicima konkursa gradi partnerski odnos i unosi neophodne resurse, kako bi projekti bili uspešno realizovani“, izjavila je Milica Begenišić, menadžerka Telenor fondacije.

Tema ovogodišnjeg konkursa je #ZamisliSve, kojom Telenor poziva sve zainteresovane organizacije da predlože inovativna i održiva rešenja koja za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova i stvaranje lepše budućnosti.

Ove godine Telenor fondacija ulazi u trinaestu godinu poslovanja, sa više od 200 projekata realizovanih u saradnji sa 300 partnera. Svaki projekat je, osim novčane podrške, dobio i mogućnosti korišćenja potencijala osnovne delatnosti Telenora, kao i angažovanje  zaposlenih.

Više informacija o načinu prijave možete pronaći na sajtu www.telenor.rs