OTVORENE JOŠ TRI LIDL PRODAVNICE

8. XI 2018 | Kompanija Lidl Srbija otvorila je 8. novembra u prepoznatljivom maniru – tačno u 8 časova ujutru, još tri prodavnice u Srbiji. Listi gradova u kojima ovaj savremeni diskont posluje pridružili su se Kruševac i Pančevo, dok je Beograd dobio još jednu Lidl prodavnicu – na Čukarici kod Ade Ciganlije.

“Veliko interesovanje građana, koji su od ranog jutra čekali otvaranje, ni ovoga puta nije izostalo, a kako bi opravdala poverenje, kompanija Lidl Srbija je i u novoj prodavnici potrošače dočekala sa asortimanom proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i dodatnim ‘slavljeničkim’ cenama povodom otvaranja”, kazali su iz kompanije.

Novina koju Lidl donosi potrošačima u Beogradu jeste i drugačiji tip prodavnice, pa se u prizemlju nalazi parking, dok je prodajni prostor na prvom spratu. Međutim, ono što je za potrošače najbitnije jeste da se unutrašnji prodajni prostor ne razlikuje od ostalih Lidl prodavnica i da je raspored kategorija gotovo identičan, što snalaženje čini jednostavnijim, a kupovinu bržom.

“Kako je pred nama period praznovanja, u pogledu asortimana Lidl je uveo novine – deluxe proizvode koji će na raspolaganju biti samo u periodu do kraja godine. U svim Lidl prodavnicama širom Srbije ekskluzivni deluxe specijaliteti omogućavaju da nesvakidašnji ukusi budu dostupni svima. Deluxe asortiman nudi izbor jela i priloga koji će dočarati svečanu prazničnu trpezu visokog kvaliteta po povoljnim cenama, od klasičnog pečenja sa tradicionalnim prilozima, preko posnih kombinacija sa ribom do nesvakidašnjeg menija za one koji su spremni da isprobaju nove ukuse. Tako, deluxe asortiman nudi, između ostalog, veliki izbor vrhunskih pršuta iz Španije ili Italije, mešavinu lignji, dagnji i škampa za ljubitelje morskih plodova, kao i deluxe poslastice koje ne zahtevaju dodatnu pripremu”, kazali su iz Lidla i dodali da nudeći polugotove proizvode neobičnih ukusa po povoljnim cenama, Lidl svojim potrošačima od 8. novembra u 14 gradova i sa ukupno 19 prodavnica ostavlja više vremena koje mogu da iskoriste za uživanje sa svojom porodicom.

Radno vreme svih Lidl prodavnica je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.