Otvoren renovirani Gomex market u Lokvama

25. III 2022 |Vrata renoviranog Gomexovog objekta, nakon renoviranja, ponovo su otvorena na adresi Lenjinova 96 u Lokvama.

220325_Gomex-Lokve2

Objekat je počeo sa radom po redovnom radnom vremenu, a potrošači mogu uživati u proverenoj, prijatnoj kupovini u osveženoj atmosferi novog enterijera, dizajniranog po modernim standardima, navode iz zrenjaninske kompanije.

220325_Gomex-Lokve5

Ovaj maloprodajni objekat sada, osim novog izgleda, ima i dosta drugih poboljšanja koji će značajno doprineti još većem zadovoljstvu prilikom kupovine u MP ‘Lokve’. U skladu sa povećanjem prostora za više od 60m2, objekat je dobio i novi, proširen asortiman koji sada broji preko 2.500 različitih artikala.

220325_Gomex-Lokve4

Povećane su pozicije izlaganja svih ‘fresh’ proizvoda čime je omogućen veći izbor domaćeg mesa u MAP pakovanju iz Gomexovog Rashladno-distributivnog centra kao i svežeg voća i povrća.

220325_Gomex-Lokve6

Preuređenjem je kreirana urbana radnja tako da zadovolji svakodnevne potrebe potrošača, a fokus je stavljen na proširenje i unapređenje ponude svežih odeljenja. Kompanija Gomex će i u ovoj godini nastaviti sa akcijom renoviranja objekata i maksimalnog unapređenja usluga, najavljuju iz trgovinskog lanca.