OTVOREN KONKURS ZA ‘EY PREDUZETNIKA GODINE ™ 2018’

11. x 2018. | Revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) danas je po sedmi put otvorila konkurs za program ‘EY Preduzetnik godine™’ koji će trajati do 15. novembra 2018. godine. Ceremonija proglašenja pobednika biće održana u februaru 2019. godine, a pobednik nacionalnog konkursa u Srbiji će i ovaj put, zajedno sa pobednicima iz zemalja širom sveta, konkurisati za priznanje ‘EY Svetski preduzetnik godine™’ i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2019. godine. Kao i prethodne godine, program je podržan od strane Ministarstva privrede Republike Srbije i ProCredit banke kao generalnog sponzora, Radio Televizije Srbije, magazina Biznis & Finansije i poslovnog portala eKapija.

Nagrada ‘EY Preduzetnik godine’ organizuje se u više od 150 gradova i gotovo 60 zemalja širom sveta. Postoji više od 30 godina, a u Srbiji je prvi put ustanovljena 2012. godine. Tokom prethodnih godina, u programu EY Preduzetnik godineTM u Republici Srbiji učestvovalo je 165 preduzetnika ispred 150 brzorastućih kompanija, koji zajedno zapošljavaju više od 15.000 ljudi.

O pobedniku programa EY Preduzetnik godine 2018 odlučivaće nezavisni žiri, a njihova odluka zasnivaće se na ključnim faktorima uspeha kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

Učešćem u programu EY Preduzetnik godine najbolji preduzetnici u Srbiji imaju priliku da povećaju mrežu poznanstava i izgrade veze kako sa lokalnim tako i sa globalnim liderima u preduzetništvu.

Više informacija o programu EY Preduzetnik godine™ možete dobiti na www.ey.com/rs/eoy.