ODEĆA ZA VIŠE OD HILJADU DECE

1. IV 2019. | Akciji doniranja odeće za decu bez roditeljskog staranja koju je organizovao Ariel, od početka aprila kao partner u ovom poduhvatu, pridružile su se i dm drogerije.

Za vreme kampanje ‘Ne bacajte odeću, donirajte je!’, tokom januara i februara, koju su organizovali Ariel i Lenor, sakupljena je tona odeće i time je obradovano više od 1.000 mališana bez roditeljskog staranja. Akcija se nastavlja i tokom aprila, pa za svaki kupljeni Ariel ili Lenor u dm drogerijama, Procter& Gamble će pomoći humanitarnoj organizaciji ‘Prijatelji dece Srbije’ da kupi novu odeću onima kojima je najpotrebnija.

Sakupljena odeća biće podeljena Dečjem domu u Beogradu, dečjem i omladinskom centru ‘Jefimija’ u Kruševcu, SOS dečijem selu u Sremskoj Kamenici, dečjem razvojnom centru ’Kolevka’ u Subotici, dečjem i omladinskom centru ‘Vera Radivojević’ u Beloj Crkvi, dečijem i omladinskom centru ‘Petar Radovanović’ u Užicu, domu za decu i omladinu ‘Spomenak’ u Pančevu, dečijem svratištu Beograd, kao i deci Crvenog krsta u Vršcu, Kragujevcu i Valjevu, a sve to u saradnji sa partnerskom organizacijom ‘Prijatelji dece Srbije.