NOVI GRAND KAFA KUTAK SVEŽINE

322021-Kutak-sve_ine-2

03. II 2021. | Ljubitelji jedinstvene arome, punog ukusa i vrhunskog kvaliteta Grand kafe u autentičnom ‘Grand kafa kutku svežine’ od sada mogu da uživaju i u Štark radnji u Zemunu na adresi Glavna 14. Dok biraju svoje omiljene slatkiše, potrošači mogu sami da samelju svoju omiljenu Grand kafu u zrnu i uživaju u neodoljivom mirisu i svežini tek samlevene kafe, javljaju iz ove kompanije.

Koncept kutak svežine nastao je u želji da se obožavaocima sveže, domaće kafe, koji uživaju u svakom koraku njene pripreme, približi duh tradicionalne pržionice, ali i pruži jedinstvena prilika da sami budu deo proizvodnje i majstori za kafu. Takođe, tu imaju priliku da se dodatno informišu o kafi kao biljci, njenim vrstama i poreklu kao i samoj proizvodnji i preradi kafe.

Kombinacija jedinstvenog ukusa Grand kafe i ukusnog slatkiša predstavlja pravu harmoniju za sva čula i garantuje uživanje, naročito u ušuškanim popodnevima kod kuće. Zato dok sa polica Štark radnje birate nešto od bogatog asortiman slatkiša, od omiljenih najlepših čokolada, bananica, čajnog peciva, do kremastih pralina, sameljite u Grand kutku svoju svežu, domaću kafu i priuštite sebi potpuno uzivanje.

‘Grand kafa kutak svežine’ pored lokacije u Zemunu možete pronaći i u odabranim velikim marketima na već dobro poznatim adresama: u Univerexportu u Beogradu (ulica Živka Davidovića 86 na Zvezdari) i Univerexport u Novom Sadu na dve lokacije, Futoški put 93c i Sentandrejski put bb.