NOVA LOKACIJA – KARABURMA: Otvara se još jedan Lidl u Beogradu

210614_Lidl-Srbija_prodavnica

14. VI 2021 | Lidl Srbija otvoriće 24. juna još jednu prodavnicu u Beogradu, u Višnjičkoj ulici broj 94, a prve posetioce nove Lidlove prodavnice dočekaće pažljivo odabran asortiman proizvoda i jedinstveno iskustvo kupovine saopšteno je iz kompanije.

“Građanima Beograda je posebno važno ugodno iskustvo kupovine, a sada, otvaranjem novog Lidla, i stanovnici Karaburme i okolnih naselja imaju priliku da nabavku obave brzo, birajući pritom iz širokog asortimana proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Potrudili smo se da ispunimo sva njihova očekivanja, i nadamo se da će im baš ova prodavnica postati omiljena i da će dolaziti svakodnevno”, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Na policama ove prodavnice naći će se više od 1.800 proizvoda, a ono što Lidl posebno ističe je kategorija svežeg voća i povrća sa izborom od preko 120 proizvoda na Lidlovoj pijaci.

Da podsetimo, kompanija Lidl odnedavno je iz upotrebe u potpunosti izbacila plastične kese za kupovinu u celoj Srbiji, o čemu više možete da pročitae OVDE.

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja ‘Retailer of the Year Europe’ za 2018/2019.  Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 51 prodavnicu u 32 grada širom zemlje.