NECTARU DODELJENO PRIZNANJE ‘KOSTA MIROSAVLJEVIĆ’

04. II 2019. | U okviru svečane akademije, održane u petak 1. februrara, kojom je Privredna komora Vojvodine  proslavila 100 godina postojanja i rada, kompaniji Nectar uručeno je posebno priznanje ‘Kosta Mirosavljević’ za značajan doprinos u sektoru poljoprivrede i izuzetne kompanijske rezultate u 2018. godini.

Ovo priznanje su na svečanoj ceremoniji vlasniku Nectar grupe Slobodanu Radunu uručili predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, uz prisustvo brojnih zvaničnika i medija.

“Kompanija Nectar u 2018. godini proslavila je punih 20. godina postojanja. Prestižno priznanje koje je uručeno na svečanoj akademiji je još jedna potvrda da je kompanija na dobrom putu razvoja i napretka. Za dve decenije poslovanja kompanija je generisala više od milijardu evra bruto dodate vrednosti, u sistemu vrednosti u kojem je aktivnostima kompanije podržano više od 5.500 zaposlenih u Republici Srbiji. Tokom prethodne dve decenije Nectar je beležio konstantan rast, uvek poslovao sa profitom i napravio veliki iskorak za srpsku privredu kroz akviziciju i uspešno poslovanje Fructala”, saopštili su iz kompanije.