NASTAVLJA SE HUMANITARNA PRODAJA SLIKA

22. X 2018. | Kompanija Represent Communications je saopštila da se nastavlja sa humanitarnom akcijom prodaje slika, sa ciljem da zajedno prikupimo što više sredstava za pomoć Institutu za onkologiju i radiologiju.

Prva prodaja humanitarnih slika bila je organizovana na aukciji krajem maja, posle koje je, zahvaljujući humanosti prijatelja, partnera, kolega i svih zaljubljenika u umetnost, prikupljeno 1,4 miliona dinara. Upravo od tih sredstava adaptira se laboratorija na Institutu za onkologiju i radiologiju, koja će početkom novembra biti ponovo osposobljena za pacijente i medicinsko osoblje.

Od danas će biti aktivan sajt www.humanitarnaprodajaslika.rs na kom možete da pogledate umetnička dela, ukoliko želite, odaberete ono što biste kupili i tako učestvujete u humanitarnoj akciji.

Slike će na sajtu biti dostupne do  16. novembra, a svi ljubitelji umetnosti koji žele da učestvuju treba samo da prate instrukcije u delu mehanizam u kojem se nalaze svi detalji za ulazak u proces i preuzimanje slika.

“Verujemo da ćemo još jednom pokazati koliko smo humani i da ćemo zajedno pružiti značajnu podršku prikupljanju sredstava za nabavku neophodne medicinske opreme za pacijente na Institutu za onkologiju i radiologiju”, saopštili su iz kompanije Represent.